| Múzeum ,,Shodaime Yogankage" | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Hiroshi Yatoshi Admin
Mise : Zkouska Počet príspevkov : 746 Join date : 07.02.2011
| Predmet: Múzeum ,,Shodaime Yogankage" Ne január 08, 2012 11:53 am | |
| Múzeum ,, Shodaime Yogankage"
Jediné a najväčšie múzeum v Yogangakure no Sato v ktorom sa nachádzajú všetky predmety z minulosti a ktoré sa zachovali pre pamiatku, pre budúcnosť. Sú tu predmety zo všetkých Veľkých Shinobi vojen, dedičstvá po významných shinobi vesnice a mnohé iné. Meno dostalo podľa prvého Yogankage, ktorý založil vesnicu. Táto budova má byť predsa len spomienkou na ťažkú minulosť a odkazom na sľubnú budúcnosť. | |
|
| |
Ruki Skouro Genin
Počet príspevkov : 5 Join date : 30.01.2012
| Predmet: Re: Múzeum ,,Shodaime Yogankage" Ut január 31, 2012 9:26 pm | |
| Došel jsem do muzea a díval se po okolí. Byla tu opravdu zajímavá expozice a já se jen díval na předměty a na jména padlých hrdinů , o kterých jsem slyšel vypravět od stařešinů. Stoupl jsem si k ceduli kde bylo psáno něco o prvním Yogankagem a se zájmem četl. | |
|
| |
Torao Kami Genin
Počet príspevkov : 4 Join date : 01.02.2012 Age : 31 Bydlisko : Brno
| Predmet: Re: Múzeum ,,Shodaime Yogankage" Št február 02, 2012 6:33 pm | |
| Procházel jsem se po vesnici a skončil jsem tady.Nevím proč ale něco mě sem táhlo.Po chvíli rozhlížení jsem uviděl Rukiho."Co ty tady?"stál jsme kousek od něj a doufal jsem že se nelekl. | |
|
| |
Ruki Skouro Genin
| Predmet: Re: Múzeum ,,Shodaime Yogankage" Št február 02, 2012 9:19 pm | |
| Jen jak na mě vyjekl tak jsem se maličko lekl " Ahoj Tori dívám se na historii této vesnice. Víš že odsuď pocházi ti nejsilnější, avšak aji největší kriminálníci?" Pak jsem se mu podíval do očí" A co ty tady vlastně děláš? | |
|
| |
Torao Kami Genin
Počet príspevkov : 4 Join date : 01.02.2012 Age : 31 Bydlisko : Brno
| Predmet: Re: Múzeum ,,Shodaime Yogankage" Št február 09, 2012 11:34 pm | |
| Porozhlédl jsem se okolo "Možná tady budeme jednoho dne také."zasmál jsem se a pak jsem odpověděl na jeho otázku."Ani sám nevím nemám co na práci a tak nějak jsem sem zabloudil.Také musím už konečně s někým udělat tým."usmál jsem se na něj a pak jsem se ještě jednou porozhlédl po všech těch krásách co byli okolo. | |
|
| |
Ruki Skouro Genin
| Predmet: Re: Múzeum ,,Shodaime Yogankage" Pi február 10, 2012 12:22 am | |
| Jo no jednou snad jo" Pousmál jsem se a v momentě kdy začal mluvit o týmu jsem zbystřil " A co takhle abychom byli spolu v týmu? Známe se dlouho a víme svoje možnosti.Co ty na to? | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Múzeum ,,Shodaime Yogankage" | |
| |
|
| |
| Múzeum ,,Shodaime Yogankage" | |
|