Minako Kyoko
Dorazila jsem do tréninkových prostor, chvilku mi zabralo, než jsem to tu našla! Trénovala jsem totiž jen v Akademii nebo někde jinde, no tohle místo jsem ještě nenavštívila.
Pousmála jsem se a přislo mi vcelku divné, že tohle místo je prázdné. Že tu nikdo kromě mě není, no co, samota mi nevadila, alespoň ne při trénování. A on se možná časem někdo objeví.
"Yosh, jde se na to.." Pousmála jsem se a ještě se krátce protáhla, než jsem těžký vějíř shodila ze zad. Pro mne už byl lehký, zvykla jsem si na něj, ale ostatním by mohl přijít jako přebytečné závaží, mě ne. Byla to přece má zbraň! Zakřenila jsem se a opřela vějíř o stěnu, porozhlédla jsem se a vyhlédla si tři volné terče a postavila se naproti nim. Z brašničky jsem vytáhla několik shurikeů a kunaiů a rozložila si je v rukou. Vyskočila jsem do vzduchu a pak je naráz vyhodila. Jakmile jsem dopadla na zem, porozhlédla jsem se a zajásala! Skoro všechny totiž trefily střed terče!
Vzala jsem si dalších pár do rukou a zkoušela pilovat svou přesnost, dokud pro dnešek nebude perfektní.