Akio Korioshi Genin
Počet príspevkov : 63 Join date : 09.01.2012 Age : 30 Bydlisko : Jihomoravský kraj
| Predmet: Akio Korioshi So február 11, 2012 1:44 am | |
| Zde bych si rád psal techniky, které jsem si vytvořil a které bych se třeba později mohl učit. Nenapadlo mě, kam jinam tento topic dát, ale... jestli pak pro to, třeba něco speciálně vytvoříte, budu rád, když mě tento topic tam přesunete Tady je jen jedna technika, která je spíše pro zkoušku a je taková jednodušší, ale mám mnohem více nápadů a i na lepší Hyouton Hyouton: YumoČeský název: Sněžný oblak Typ jutsu: Ninjutsu Úroveň: C-rank Popis: Uživatel po složení pečetí vyplivne z úst oblak sněhu, který jej celého zakryje, stejně jako blízké okolí. Výhody: Sníh je chladný, neprodyšný a navíc, dost oslepující. Funguje na podobném principu jako mlha v Kiri, ale není tak hustý a je prohlédnutelný sharinganem i byakuganem. Může se použít, jak na obranu, tak i útok. Soupeře lze tím na chvíli oslepit... Zápory: Jutsu je krátkodobé, působí spíš jako prostředek k útěku nebo poskytovatel dalšího času, pro uživatelův další krok. Uživatel jutsu: Uživatelé Hyoutonu, většinou z Yuki (Může se vyskytnout však i jinde - jen málo pravděpodobné). | |
|